Herbergzame stedelijkheid voor het centrum van Houten



In het vernieuwde hart van Houten voelen bewoners en bezoekers zich thuis: een compleet centrum met volop ruimte voor de voetganger en de fietser.
Met een nieuw station en een ruim fietstransferium.
Het resultaat van 10 jaar teamwork, onder regie van Rein Geurtsen.

Samenwerkende partijen:
- Opdrachtgever: Gemeente Houten
- Ontwerp Openbare ruimte: onder verantwoordelijkheid van Jacqueline Verhees www.verheesvoorlandschap.nl; in samenwerking met Atelier Lichtgroen www.atelierlichtgroen.nl
- Bruggen, kadehekwerken en meubilair: Blom & Moors www.blom-moors.nl
- Verlichting: Het Lux Lab www.hetluxlab.nl
- Technische uitwerking: Rod'or www.rodoradvies.nl
- I.s.m. Movares (architectuur station en fietstransferium)




zie ook de projectpagina Masterplan Houten Centrum >>>